2019-08-19 13:14:44• hírek • (x)

Lekörözhetetlen állásajánlat: mostantól még versenyképesebb bérezéssel vár a SumiRiko AVS!

Egy jó munkahely elsődleges ismérve, hogy az új és a régi alkalmazottakat egyaránt megbecsülik, és mindent megtesznek azért, hogy megteremtsék számukra a megfelelő munkakörülményeket. Nagyon jól tudja ezt a SumiRiko AVS is, mely mostantól minden eddiginél vonzóbb bérezéssel várja azokat, akik szeretnének egy kiváló csapathoz tartozni. 

Jelenleg gyártási munkatársakat, gépkarbantartó villanyszerelőket és lakatosokat, valamint targoncavezetőket keresnek, kiknek befektetett munkáját olyan kimagasló juttatási csomaggal honorálják, mely mellett más vállalatok labdába sem rúgnak. De ha ez nem volna elég, még ételjegyet és napi ellátást – egy meleg fogást – kínálnak. Ezen felül az ingyenes munkába járásról is gondoskodnak, de ha a szükség úgy hozza, akkor a bejáráshoz szükséges buszbérlet árát is megtérítik. 


Nem dolgoztál még ezekben a munkakörökben? Nincs tapasztalatod? Ne aggódj, a SumiRiko AVS gondoskodik róla, hogy a legjobbaktól lesd el a szakma minden csínját-bínját. Ha pedig kellő motivációt érzel magadban ahhoz, hogy javíts teljesítményeden és eredményeiddel még inkább hozzájárulj a közös sikerhez, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a cégnél bármikor részt vehetsz a továbbképzéseken, mi több, előléptetési lehetőség is vár rád, mely értelemszerűen újabb fantasztikus fizetésemeléssel kecsegtet.


A SumiRiko AVS jól tudja, hogy a hűséges munkaerőt meg kell becsülni, ezért ezentúl nem csak kimagasló bónuszokkal készülnek egy évben többször is, de a bérezést is még versenyképesebbé teszik, a betöltött munkakörtől függetlenül megemelve a fizetéseket. Legyél lakatos vagy épp targoncavezető, biztos lehetsz benne, hogy erőbefektetésed kifizetődő lesz, és a példás munkaközösség mellett a havi fizetésed is örömre ad majd okot. 
 


Jóleső érzés, ha a munkaadó ígéretei nem csak szóban hangzanak el, hanem valósággá válnak. A SumiRiko AVS-nél te is meggyőződhetsz afelől, hogy a páratlan bérezési ajánlat nem csak mese, hanem tényleg igaz. Ne habozz tehát, add le jelentkezésedet még ma, és hamarosan bankszámlád is bizonyítani fogja, hogy életed egyik legjobb döntését hoztad meg, amikor csatlakoztál e kivételes csapathoz.

 

Mostantól még versenyképesebb bérezéssel, fantasztikus bónuszokkal és juttatásokkal, no meg előléptetési lehetőséggel vár a SumiRiko AVS! Emellett más vállalatok labdába sem rúgnak. Jelentkezz a szabad pozícióinkra! Gyártási munkatársakat, gépkarbantartó villanyszerelőket és lakatosokat, valamint targoncavezetőket keresünk.

 

Ha kimagaslóan fizető állást keresel, netalán elégedetlen vagy a munkahelyeddel, keress minket bátran! Nem hiszel a szemednek? Gyere hozzánk dolgozni, és hamarosan bankszámlád is bizonyítani fogja, hogy életed egyik legjobb döntését hoztad!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: